Биография

Смятам, че съм някъде към средата на своя жизнен път и сигурно ще има какво нова да допълня и запиша в биографията си. Отдал съм се на обществена дейност и работа в полза на обществото, а това според моите възгледи и разбирания няма как да бъде вписано и рекламирано тук…

  • My Image
  • My Image
  • My Image
  • My Image

кой е Владимир Павлов

Владимир Павлов е семеен с четири деца, на 43 години. Завършва УАСГ град София със специалност "Строителен инженер", специализира наказателно и административно право, Европейски структурни фондове, а след това прави и магистратура по "Финанси", която развива с докторантура по "Икономика и управление". Заема ръководни длъжности в редица водещи компании в страната и чужбина. Живее и работи в Бургас.

Бургас се нуждае от промяна, към по добро. Можем да го направим още по красив, привлекателен и гостоприемен за туристите, по желан за живот, работа и отглеждане на деца за младите, дружелюбен, приветлив и забавен за бургазлии от третата възраст. Имаме огромна воля и желание за работа, за да направим живота и ежедневието ви по добри така, че наистина Бургас да е най доброто място за живеене не само в България но защо не и в целия свят.

Биография

Hand Code Foundation

Владимир Павлов е роден през 1976 година. Завършва няколко години предсрочно преди наборите си средното си образование с пълно отличие в математическа гимназия. Печели престижна първа награда в международно състезание по математика и информатика Дипломира се като строителен инженер от ВИАС, по късно преименуван на Университет за архитектура, строителство и геодезия.

Започва работа в една от най големите италиански фирми в областта на географски информационни системи /ГИС/ и проектирането, където за две години се издига до мениджър на компанията.Напуска блестящата позиция и сигурна заплата за да се върне в България и отбие редовната си военна служба.

Забелязан от командирите си, заради познанията и всеотдайността си в края на военната му служба му предлагат да остане на работа и е произведен предсрочно във второ офицерско звание – лейтенант. Завършва академия в София,но поради реформи в системата и смяна на цялото ръководство и назначаването на цивилни представители от бандитски групировки за ръководители през септември 2001 година, напуска по собствено желание.

Започва частен бизнес в областта на строителството и проектирането, но след няколко месеца му предлагат да се включи в ръководството на едно от водните сдружение в регион Бургас. След една година, активите на водните сдружения са вляти в държавното „ВиК” и Павлов е прехвърлен на щат там, където остава до февруари 2008 година, когато напуска за да се отдаде на частен бизнес.

Постепенно оглавява няколко от водещите строителни компании в региона, изпълнители на обекти награждавани с призови места в класациите на страната. В портфолиото си инж.Павлов има и много инфраструктурни обекти, пречиствателни станции за отпадни води, пътни участъци, жилищни и ваканционни сгради.

Междувременно прави специализация по Европейски структурни фондове /ЕСФ/, магистратура по „Финанси”,която развива с докторантура по „Икономика на управлението”.

Владимир Павлов е със здраво християнско семейство, горд родител на 4 прекрасни деца и дядо на внучка.

Политическа кариера

Hand Code Foundation

Владимир Павлов започва политическата си кариера през 1996 година, като студент в последните курсове в УАСГ гр.София. Тогава се включва активно в организирането на студентските стачки пред Народното събрание. По късно след години е избран за Областен председател на СДС Бургас и член на Националния съвет на СДС. Избран е за общински съветник през мандат 2007-2011. Подава оставка от ръководните постове които заема омерзен от корупцията сред своите съмишленици влезли в местната власт в община Бургас и става независим, като започва борба за осветляване на зависимостите с разпределението на обществените поръчки между управляващите общината.

За десетките разкрития за милиони левове, Павлов е атакуван чрез цялата държавна машина в опит да спре ваденето на истините за управлението на ГЕРБ и СДС. Отправени са многобройни заплахи към него и семейството му, унищожавани са коли и имущество, както и физически саморазправи, за което е поискана помощ от МВР и ГДБОП, но такава е отказана. Посъветван е за да спаси живота на себе си и семейството да напусне Бургас и да се установи по далеч на по спокойно място.

Павлов избира да се засели в град Малко Търново където се кандидатира за кмет през 2011 година, но остава втори пред кандидатите на ГЕРБ и БСП. Избран е за общински съветник през мандат 2011-2015 година.

Никога не е бил член на НФСБ и РЗС, както се тиражира от злонамерени лица с цел омаскаряване. Павлов е подкрепян през годините в своите обществени идеи и дейности от широк кръг общественици, организации и политически партии, но това не значи, че той е бил член на всяка една от тях.

От 2017 година е областен ръководител на ПП”Възраждане” за Бургаска и Сливенска област.

През октомври 2019 година се кандидатира за кмет на община Бургас и е водач на листата за общински съветници от ПП”Възраждане”.

Искате ли да промените бъдещето на Бургас?


Ако сте граждани с активна позиция и желаете позитивни промени в общината и наистина Бургас да се превърне в най-добрият град за живеене

My Image

Copyright 2019

Контакти

8000, гр. Бургас, ул. Оборище 79.
Email: vp_26@abv.bg
Тел:+359 889 23 23 44